Crysis 2'nin Konsol Sürümünden Görüntüler

Crysis 2'nin konsol performansı oldukça merak ediliyor.
31.12.2010 15:36 Ersin Kılıç


     Son olarak yeni konsept tasarımı ve harita görüntüleri ile karşımıza çıkan Crysis 2 için bugün yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bugün yayınlanan bu görüntülerin en büyük özelliği ise oyunun konsol yani PS3 ve Xbox 360 sürümüne ait olması.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun PS3 sürümüne ait tek bir ekran görüntüsü de yayınlanmıştı. Bugün yayınlanan ekran görüntüleri için ise tam bir platform belirtilmemiş. Ekran görüntülerine baktığımızda özellikle ışıklandırma yönünden başarılı olduğunu görüyoruz. Ayrıca konsol sürümüne ait dört ekran görüntüsü dışında iki adet sanatsal çalışma da yayınlandı.
 
     25 Mart 2011'de çıkacak olan Crysis 2'nin bu yeni sanatsal çalışmaları ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler