Crysis 2'nin Multiplayer Modunda Silahlara Bakalım

Crysis 2'nin multiplayer modu, senaryo modu kadar ilgi çekici olcaktır.
05.03.2011 11:55 Alkan Adakaner


     Crytek, 25 Mart't piyasaya çıkacak olan Crysis 2'nin tanıtımına devam ediyor. Oyunun multiplayer modu içi yayınlanan yeni videosunda "silahlar" tanıtılmış. Özellikle silahları özelliştirme gibi seçenekler çok dikkat çekecek gibi görünüyor.
 
     Bu videoya baktığımızda her türlü özelliği sahip silahların çeşitli özelleştirme seçeneklerine sahip olduğunu görüyoruz. Bunlar Shotgun'lardan, hafif makinalı tüfeklere kadar uzanan bir yelpazede yer alıyor.
 
      Makineli tüfekler için dürbünler, her türlü silah için lazer işaretleyicileri, susturucular ve mermilerin daha etkili hale gelmesini sağlayan çeşitli özellikler de videoda bulunuyor. Bunların yanı sıra taşımamızın mümkün olmadığı büyük makineli tüfeklerle de ortalığı kan gölüne çevirebileceğimiz vurgulanıyor. 
 
      PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunun Türkçe dil seçeneğinin bulunacağını belirtelim. Ayrıca Aral Game'den de oyunun ön alımını yapabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 8 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler