Crysis 2'nin PC Demosu 1 Mart'ta Geliyor

Crysis 2'nin ana platformu tabi ki PC
16.02.2011 17:52 Ersin Kılıç


     Crysis 2’den beklenen haber geldi…PC oyuncularını çoklu oyuncu modlarıyla buluşturacak tarih açıklandı. 1 Mart’tan itibaren http://crysis.ea.com adresinden indirime sunulacak olan Crysis 2 çoklu oyuncu demosu iki etkileyici harita, iki adrenalin dolu mod ve saatler sürecek çoklu oyuncu aksiyonu vaat ediyor. PC oyuncuları demoda kendilerini güçlü, görünmez, hızlı ve gerçek bir silah haline getirecek, oyunla özdeşleşmiş Nano giysiyi test edebilecekler.
 
     Demo da oyunseverlere sunulan iki farklı haritada oyuncular altıya altı maç yapabilme imkanı bulacaklar. Ayrıca bu demoda savaşın yakıp yıktığı Manhattan’da ‘Skyline’ ve ‘Pier 17’ haritaları açık olacak.
 
     Demoda oynanabilen “Team Instant Action” modunda oyuncular iki takım halinde raundu kazanmak için mümkün olduğunca çok sayıda düşman öldürmek için mücadele ederken, “Crash Site” modunda uzaylı podlarını koruyup, düşmanları hedeften uzak tutarak puan kazanacaklar.

     Crytek’in uzman çokluoyuncu stüdyosu Crytek UK tarafından geliştirilen çoklu oyuncu kısmında altı oyun modu ve New York’un tanınmış mekanlarını kullanan 12 harita bulunacak. Oyuncular çoklu oyuncu seferi boyunca 50 rütbe kazanabilecek, silahlarını ve Nano giysilerini geliştirebilecekler.

     Crysis 2, CNN, GameSpot, Game Informer, PlayStation: The Official Magazine, PC Gamer ve IGN tarafından 2011’in en çok beklenen oyunlarından biri olarak gösterilmiştir. Oyun Xbox 360 bilgisayar ve video oyun sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için, 25 Mart’ta Avrupa’da satışa sunulacak. Crysis 2 PC versiyonun çokluoyuncu kısmı adanmış sunucuları da destekleyecektir.
 
                                                                                                                   Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler