Crysis 2'nin PS3 Sürümünden Yeni Video

Senaryo modunda daha fazla aksiyon olabilir
02.03.2011 15:06 Alkan Adakaner


      Crysis 2'nin Playstation 3 sürümüne ait videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce PS3 sürümünün senaryo moduna ait ilk videosunu yayınlanan oyunun yine PS3 sürümüne ait ilk multiplayer videosu yayınlandı.
 
       Öncelikle videonun yüksek çözünürlükte olmadığını ve oyunun grafiksel kalitesi hakkında bir fikir vermekten uzak olduğunu belirtelim. O nedenle bu videoya bakım grafikler hakkında yorum yapmak pek de doğru olmayacaktır.
 
        Sadece bir kaç çatışma sahnesini gördüğümüz video Crysis 2'nin bu modunun genel özelliklerini tanıtmasa da, diğer oyunlardan daha ağır bir yapıya sahip olduğunu düşündürüyor. Yakında yayınlanacak PS3 demosu sayesinde bunu daha iyi anlayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler