Crysis 2'nin Senaryo Videosu Yayınlandı

Bir insandan öteye gidip, bir silah haline dönüşmelisiniz
15.02.2011 14:10 Alkan Adakaner


     Kısa bir süre önce PC sürümünün korsanı sızan Crysis 2'nin yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda senaryoya yönelik bir anlatım yapılıyor.
 
     Crysis 2'nin videosunda öncelikle 3 yıl önceki olaylar anlatılmaya başlanıyor. Uzaylı dostlarımızlanasıl karşılaşıldığını tekrar görme şansı yakalıyoruz. Daha sonra ise 3 ay önce doğal afetlerle başı belaya giren Amerika'yı görüyoruz, bu anlatım sırasında gerçek görüntüler kullanılmış.
 
     3 gün öncesini anlatan bölümde ise artık büyük savaş başlamıştır. Şehirde karantina uygulanmaktadır ve insanlar perişan haldedir. Daha sonra ise savaşın olduğu güne New York'a gidiyoruz.
 
     Öncelikle uzaylıların New York'u nasıl cehenneme çevirdiğine tanık olduktan sonra ise Nano Suit 2.0 ile süper güçlere kavuşmamızı ve direnişin nasıl etkin hale geldiğini görme şansı yakalıyoruz.
 
     22 Mart'ta Amerika'da 25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 19 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler