Crysis 2'nin İzlemeye Bıkmayacağınız Çıkış Videosu

Crysis 2'de aksiyon, heyecan, adrenalin hiç bitmeyecek.
22.03.2011 13:52 Levent Polater

 
    Çıkışını yapmasına sayılı günler kalan Crysis 2'nin videolarında artık son durak. Oyunun çıkış videosu EA tarafından bugün yayınlandı.
 
    25 Mart Cuma günü raflardaki yerini almaya hazırlanan Crysis 2 için nefesler tutuldu. Şimdiye dek oyun ile ilgili alınan görüşler hep pozitif yönde. İnceleme skorlarının da başarılı olduğu görülen Crysis 2, gerçekten de bu sene çıkışını yapan FPS'ler arasında en iyisi mi?
 
    Oyunun tema müziği olan Polly Scattergood'dan New York adlı parçanın arka planda çaldığı bu harika çıkış videosunu izlemeye doyamayacaksınız. Türkçe seslendirmeli, 3D destekli Crysis 2, çıkışını sabırsızlıkla bekliyoruz. Artık silahın ta kendisi olmaya hazırız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 7 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler