Crysis 2'ye İnce Ayar Çekin (v.1.7)

26.03.2011 17:16 Gökhan Yılmaz

      Crysis 2 konsollara ve PC'ye çıkışını yaptı fakat bazı özellikleri nedeniyle PC oyuncularının istediklerini tam olarak sunmuyor. Bunlara DirecX 11'i ve grafik ayarlarını örnek verebiliriz. Konsol komutları girerek ya da oyunun ayar dosyalarını düzenleyleyerek grafikleri istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz fakat daha fazla bilgi ve zahmet gerektirdiği için oyunculardan birinin hazırladığı bu yazılımı kullanabilirsiniz.
 
     Crysis 2 Advanced Graphics Options programı ile basit ayarların yanı sıra görüş açısı (FoV) gibi daha hassas ayarları da değiştirebiliyorsunuz. Değiştirebileceğiniz ayarların tümünü aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.
 
     Kurulum:
 - Dosyayı paketten çıkarıp istediğiniz bir klasöre kopyalayın.
 - Eğer Crysis 2 ana klasöründe (Steam\steamapps\common\crysis 2\) autoexec.cfg isminde bir dosya varsa, yazılımı çalıştırmadan önce silin (autoexec.cfg zaten bu yazılım tarafından oluşturulan bir dosya).
 - Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe isimli dosyayı çalıştırın.
 - Ayarlarınızı yaptıktan sonra Apply butonuna basarak kaydedin.
 - Crysis 2 ana klasöründe autoexec.cfg isimli dosya oluşturulduysa işlem tamamdır, Start Game butonuna basarak oyunu çalıştırabilirsiniz.
 
     Not: Crysis 2'nin başka hiç bir dosyasına ellemiyorsunuz. Uygulama henüz beta olduğu için ve profesyonel olmadığı için sorunlar oluşabilir.
 
     Sürekli güncellenen yazılımı (v.1.7buradan ve buradan indirebilirsiniz. İlgili konuya ise Steam'in forumlarından ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 81 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Dk önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 26 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler