Crysis 3, %100 Türkçe Olarak Playstore'da!

22.02.2013 16:48 Levent Polater


    TÜRKIYE'NIN ILETIŞIM VE EĞLENCE ŞIRKETI TTNET'IN DIJITAL OYUN PLATFORMU PLAYSTORE, DÜNYACA ÜNLÜ OYUNLARI EN UYGUN FIYAT VE ÖDEME SEÇENEKLERIYLE OYUNSEVERLERE SUNUYOR. PLAYSTORE ŞIMDI DE CRYTEK TARAFINDAN HAZIRLANAN VE YÜZDE 100 TÜRKÇE OLARAK SUNULAN "CRYSIS 3" OYUNUNU DÜNYA ILE AYNI ANDA OYUNSEVERLERLE BULUŞTURUYOR.

    TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, sabırsızlıkla beklenen bir oyunu daha Türk oyunseverlerle buluşturuyor. Ödüllü geliştirici Crytek tarafından hazırlanan ve yüzde 100 Türkçe olarak sunulan "Crysis 3" oyunu dünya ile aynı anda Playstore'da yerini aldı. Playstore, "Crysis 3" oyunu için uygun ödeme koşulları ve taksit seçeneği de sunuyor. TTNET'li oyunseverler bu muhteşem oyuna TTNET faturasına yansıtarak, aylık 8 TL'den başlayan taksitlerle 96 TL'ye sahip olabiliyorlar.

    Crytek'in son gözdesi CryEngine 3 ile hazırlanan oyun "Crysis" hayranlarına, harika grafikler eşliğinde muhteşem bir macera vaat ediyor.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler