Crysis 3'ten Uzun Bir Oynanış Videosu

Crysis 3'te özellikle ok kullanımı ilgi çekecek gibi
15.11.2012 09:17 Alkan Adakaner


     Crysis 2 bazı oyunculara göre her ne kadar hayal kırıklığı olsa da, buna karşın çok sayıda oyuncu tarafından da sevilmişti. Oyunun satış rakamları ise Crytek ve Electronic Arts'ı  pek memnun etmemişti; çünkü oyuncular kadar onların da Crysis 2'den (en azından satış anlamında) beklentileri büyüktü.
 
     Gamestop tarafından yayınlanan aşağıdaki videoya baktığımızda ise bizi Crytek'in iyi bir iş çıkardığını düşünüyoruz. Grafiksel olarak gerçekten de oldukça iyi görünen oyunun ışıklandırma, karakter ve çevre tasarımları oldukça iyi görünüyor.
 
     Çatışma sahnelerinin de oldukça iyi göründüğü oyunda özellikle uzaylıların silahlarını (5 adet olacak) kullanmak ilginç olacaktır. Aksiyonun hiç düşmediği bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Crysis 3, gerçekten de oldukça iyi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler