"Crysis 3'ü Korsanlardan Korumak için Çabalıyoruz"

Crysis 3 bakalım beklenilen satış performansını gösterecek mi?
01.05.2012 09:39 Alkan Adakaner


      Crysis 2'nin özellikle PC platformunda korsana erkenden yenik düştüğünü görmüştük. Bu durum da Crysis 2'nin satış rakamlarını etkilemişti. Crytek bu defa yaş tahtaya basmak istemiyor, bu nedenle oyunlarının korsan oynanmaması için ellerinden geleni yapacaklar.
 
      Crytek'ten Rasmus Højengaard, korsan oyuna karşı çeşitli önlemler alacaklarını şu sözlerle açıkladı: "Korsan konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız, ama neler yapacağımızı şu an için söylemem zor. "
 
      Crysis 2'deki korsan konusunda da değinen Rasmus Højengaard korsan oyun oynayanlara da şöyle bir gönderme yaptı: "Malesef internet üzerinden en çok indirilen oyun olunca herhangi bir ödül vermiyorlar. İnsanlar bizim oyunlarımızı oynamayı kesinlikle seviyor, ama onları satın almak istemiyorlar"
 
    2011 yılının en çok korsan olarak indirilen oyunlarından biri de Crysis 2 olmuştu. Oyunun henüz tamamlanmamış bir sürümü PC için 1 ay öncesinden internete düşmüştü. Bu tamamlanmamış sürüm bile 4 milyon kişi tarafından indirilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler