Crysis 3'ün PC Sürümü Hakkında Önemli Bilgiler

22.04.2012 15:50 Levent Polater

 
   Crysis 3 için ilk oynanış videosunu bekleyedururken Crytek ile yapılan röportajlar sonucu oynanış ve görsel olarak üçüncü oyunda karşılaşacağımız yenilikler hakkında bilgi almayı başarıyoruz.
 
     Crytek CEO'su Cevat Yerli'nin oyun hakkında verdiği ilk bilgi, yapımın en iyi PC'de görüneceği bilgisi oldu. Bunu zaten tahmin etmek zor değil. Oyunun PC sürümü daha yüksek çözünürlük sunacakmış ve ilk andan itibaren DirectX 11 tabanlı olarak karşımıza çıkacakmış. Hatırlarsanız Crysis 2'nin DirectX 11 güncellemesinin yayınlanması epey vakit almıştı.
 
    DirectX 11 teknolojisini sırtına alacak olan Crysis 3 böylelikle daha gelişmiş bir ışıklandırma sunacak. Oyunun geliştirme departmanından Tiago Sousa'nın açıklamalarından ise daha detaylı PC gelişmelerini öğreniyoruz. Sousa, oyunun PC sürümünün neredeyse her çeşit Anti-Aliasing methodlarını destekleyeceğini belirtti. Yapımın PC sürümü ‘tüm modlarla birlikte SMAA  (konsollarda T2x )+ Nvidia'nın yeni TXAA teknolojisi + tüm MSAA modlarını destekleyecekmiş.
 
    Sousa, bununla kalmayarak Crytek'in daha fazla DirectX 11 özelliği üzerinde çalışmalar yaptığını söyledi. Extra yeni bir AA modu araştırılıyormuş ancak bunun hakkında henüz bilgi vermekten kaçınılıyor.
 
   Crytek, Crysis 3 için ilk oynanış videosunu 24 Nisan'da yayınlayacak. Bu videodan yeni AA teknikleri konusunda birkaç izlenim edinebiliriz belki. Gözünüz bizde olsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler