Crysis: Remastered Çıktı + İlk 10 Dakika

Ormanlık alana dönüş vakti..
04.10.2011 13:34 Ersin Kılıç


     2007 yılında PC için özel olarak çıkışını yapan Crytek imzalı Crysis, o dönem PC'lerimizi kasım kasım kastırmıştı. geçtiğimiz aylarda ikinci oyunu da rafları süsleyen Crysis'ın konsol versiyonu ise Crysis: Remastered başlığı altında duyurulmuştu. Konsolcuların merakla beklediği oyun bugün çıkışını yaptı.
 
     Cry Engine 3 grafik motoru ile konsollar için tekrar revize edilen oyun bugün Xbox Live çıkışını yaptı. 19.99$ fiyat etiketine sahip olan oyunun PSN çıkışı ise bu haftaki güncelleme ile birlikte yayınlanacak.
 
     Oyunun ilk 10 dakikalık videosu ise Justpushstart sitesi tarafından çekilmiş. Bu videoda ekibin adaya ilk geliş anına şahit oluyoruz. Xbox 360 sürümünden çekilen bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis Remastered Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek GmbH Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler