Crysis Serisi Farklı Oyun Türlerine Uyarlanabilir

Serinin geleceği biraz da Crysis 3'ün başarısına bağlı
05.01.2013 10:41 Alkan Adakaner


     Crysis 3'ün yapımcı koltuğundan oturan Michael Elliot Read serinin geleceği ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Read'e göre seri her zaman FPS olarak kalmak zorunda değil, oyunun dünyası farklı türlere de kayabilir.
 
     Crysis'in konusunun bir üçleme olarak tasarlandığını ve oldukça geniş bir evrene sahip olduklarını belirten Read, her zaman daha fazla Nanosuit özelliği, daha fazla kan ve silah ekleyerek ilerleyemeyeceklerini ve serinin farklı türlere kayabileceğini söyledi. TPS türünde bir Crysis oyunu ile karşılaşırsak şaşırmamak gerek.
 
     Yine de şunu belirtmek gerek, Michael Elliot Read henüz serinin devam oyunları ile ilgili plan yapılmadığını da vurguluyor. Crytek'in elinde bir de Homefront 2 projesinin olduğunu (Crytek UK tarafından geliştiriliyor) belirtelim. Yani farklı türde bir Crysis sadece bir olasılıktan ibaret.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler