Crysis İçin Hazırlanan Harika Bir Cosplay

21.09.2010 12:17 Alkan Adakaner


 
 
     Cosplay'ler özellikle Japonya'da çok yaygın, Tokyo Game Show'da da bunu fazlasıyla görme şansını yakaladık. Yine de Batı'da da güzel örnekler görme şansı yakalıyoruz. Yukarıda görebileceğiniz gibi.
 
    Resimde gördüğünüz Cosplay'i canladıran kişinin adı Antony Le ve yaklaşık 1 ay uğraşarak bu Nanosuit'i yapmayı başarmış. Belki işçilik kusursuz değil, ama emek verildiği de ortada.
 
    Güzelim Türkiye'mizin sokaklarında buna benzer bir Nanosuit ile dolaşmanızı tavsiye etmiyoruz. Taş sopayla kovalayabilecekleri gibi polise haber verenler de çıkabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler