Crysis'i Masaüstü Oyuna Çevirecek Kickstarter Projesi

18.05.2015 09:50 Cenk Akyürek


 
     Crysis denildiğinde hepimizin aklına, ilk çıktığında grafikleri ile bizi şoke eden, bilgisayarlarımızda genelde sürünerek çalıştığı için hayalkırıklığı yaratan ve bizi upgrade'e koşturan oyun gelir.

     Masaüstü oyunları ve Crysis'i seviyorsanız bu haber tam size göre. Frame6 adlı bir firma, şimdiye kadar nasıl olduysa kimsenin aklına gelmeyen bir işe kalkışmış ve Crysis'i masaüstü bir oyuna çevirecek olan kickstarter projesini başlatmış. Haziran 13'e kadar 94.851 dolar toplamaya ihtiyaçları var. Ekran kartı ve bilgisayar sınırlaması olmadan, farklı bir şekilde oyunu oynamak isteyenler için güzel bir proje. Zaten gözlerimiz en iyi ekran kartından belki milyonlarca kat daha iyi görüntü işliyor:)

     Oyun 2 veya 8 kişi oynanabilecek ve 2 ayrı oyun modu olacak. Alttaki videodan detayları öğrenebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis: Warhead Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler