Crysis'in Romanı Mart 2011'de Çıkacak

02.12.2010 09:48 Alkan Adakaner

 
 
    Crysis 2'yi oynamak için sabırsızlanan milyonlarca oyuncu olduğu biliniyor. Bu oyun ülkemizde de büyük bir heyecanla bekleniyor, çünkü oyunun yapımcıları ve Türkçe olacak olması nedeniyle bizim için özel bir önemi var.
 
     25 Mart'ta piyasaya çıkacak olan Crysis 2 ile birlikte Crysis: Legion adlı roman da piyasaya çıkacak. Bu romanda New York'ta uzaylıların istilasına ve onlara karşı direnen insanların mücadelesine daha yakından bakma şansımız olacak.
 
     Crysis: Legion'ın Starfish, Maelstrom ve Behemoth adlı romanların yazarı Peter Watts tarafından hazırlandığını duymak da sevindirici. En az oyun kadar başarılı bir roman bekliyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler