Crystal Dynamics, Initiative ile Beraber Perfect Dark'ı Geliştirmeye Devam Edecek

02.05.2022 22:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Embracer Group bugün, Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal stüdyolarının yanı sıra Square Enix'ten 50'den fazla IP'yi 300 milyon dolara satın aldı. IP'ler arasında Tomb Raider, Deus Ex,  Thief,  Legacy of Kain ve daha fazlası yer alıyor. Bu satın alım sonrasında birçok oyuncu mevcut geliştirilen oyunlara ne olacağını merak ediyor. Bu kapsamda Perfect Dark'tan yeni bir haber geldi.
 
Perfect Dark geliştiricisi The Initiative ekibi, Twitter üzerinden bir gönderi yayınladı. Gönderide, Crystal Dynamics satın alımının ardından oyunu birlikte geliştirmeye devam edeceği belirtiliyor. 
 
The Initiative tarafından atılan tweet'te ek olarak şunlar yazıyor: "Crystal Dynamics'in satın alımının gerçekleşmesi konusunda heyecan duyuyoruz. Ekiplerimiz, Perfect Dark'ı geliştirme konusunda büyük ilerleme kaydetti ve bu çalışmayı bir sonraki aşamada da birlikte sürdüreceğiz." 
 
Crystal Dynamics, Eylül 2021'de Perfect Dark'ı The Initiative ile beraber geliştirmeye başladı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Perfect Dark Platformlar: PC Geliştirici: The Initiative Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler