Crystal Dynamics, Marvel's Avengers'ın Tepki Çekeceğini Tahmin Ediyormuş

18.01.2020 14:50 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Crystal Dynamics'in yaptığı Marvel's Avengers bildiğiniz gibi Son dönemlerin popüler olan Marvel karakterlerinin bir araya geldiği Avengers'ı konu alıyor. Marvel'ın tarihi boyunca bu karakterler çizerlerin çizimine göre farklılık gösteriyor. Elbette genel hatlarıyla aynı olsa da ayrıntılı bakıldığında farklar net olarak belli oluyor.
 
Marvel's Avengers ilk kez tanıtıldığında da karakterlerin görünümünü, oyuncular pek fazla sevmemişti. Hatta "sahte Avengers gibi duruyorlar" yorumu oldukça fazla yapılmıştı. Crystal Dynamics de bu durumun tepki çekeceğini önceden tahmin etmiş.
 
Crystal Dynamics çalışanı Shaun Escayg, "İnsanların tepki göstereceğini biliyorduk. Marvel filmleri ilk çıktığında da tepkiye maruz kalmıştı. "Iron Man böyle davranmaz" gibi tepkiler olmuştu. Sonuçta 80 yıllık bir kültür ve insanların tepki göstermesi normal. İnsanlar zamanla filmdeki karakterlere alıştılar. Biz de bunu başarmak istiyoruz." dedi.
 
Marvel’s Avengers 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler