Crytek Bazı Çalışanlarına 6 Aydır Maaşlarını Ödemiyor

12.12.2016 19:40 Gazali Çetinkaya

 
   1999 yılında Yerli kardeşler tarafından Frankfurt, Almanya'da kurulan Crytek iddialara göre 6 aydır bazı çalışanlarının maaşlarını ödemiyor.
 
   Reddit kullanıcısı CrytekThrowaway (Crytek'in Frankfurt ofisinde çalıştığına iddia eden kullanıcı) paylaştığı yazısında kendisine ve bazı çalışma arkadaşların 6 aydır ödeme yapılmadığını açıkladı. 
 
"Bu durum geçmişte de birkaç kez oldu ancak hiçbir zaman bu kadar uzun sürmemişti."
 
"Daha önce gerçekleştiğinde bu olayın son olduğunu söylemişlerdi ancak yine oluyor. İş arkadaşlarımdan çoğu burada çalışmak için yurt dışından taşındılar ve ücretleri bu kadar uzun süre engellendiğinden geri dönmeyi göze alamadıkları için gidemiyorlar." 
 
   CrytekThrowaway adlı kullanıcı ayrıca üst yönetimin bizlere sürekli ücretlerin yakında geleceğini belirttiğini ve bunun dışında konuşmayı reddettiğini söyledi. Son olarak ödeme ile ilgili yaşanan bu sıkıntılar sadece Frankfurt, Almanya ofisi için geçerli değilmiş, diğer birçok ofiste de buna benzer sıkıntılar yaşanıyormuş.
 
   Crytek'i Crysis, orijinal FarCry, Ryse: Son of Rome ve daha birçok yapımı ile tanıyoruz. Kendileri en son VR odaklı oyunları Robinson: The Journey ve The Climb oyunlarını piyasaya sundu. 

İlgili İçerik Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler