Crytek, CryEngine 5'i Duyurdu

The Climb, Oculus Rift için Crytek tarafından geliştiriliyor
15.03.2016 23:11 Alkan Adakaner


    Crysis, Ryse: Son of Rome ve Far Cry gibi oyunlarla tanıdığımız Crytek aynı zamanda CryEngine adlı oyun motoruyla da isim yapmıştı. Geliştirici stüdyo şimdi CryEngine'in en yeni sürümü CryEngine 5'in duyurusunu yaptı.
 
    Sanal gerçeklik oyunlarının geliştirilmesi için özel araçlarla donatılmış olan bu oyun motoru ücretsiz olacak ve geliştiricilerin istedikleri kadar bağış yapabilecekleri bir havuz oluşturulacak. Bu havuz Crytek tarafından 1 milyon dolarlık bütçeyle açıldı. Geliştiricilerin yapacağı katkılar bu oyun motorunun daha gelişmiş hale getirilmesi için harcanacak. Yani geliştiriciler isterlerse bağış yapmak zorunda değiller ve motoru ücretsiz kullanabilirler.
 
    Şu an oyun motorunun neler yapabileceği ile ilgili herhangi bir video yayınlanmasa da bizim umudumuz yüksek. Diğer taraftan Crysis 4 gibi bir oyunla tanıtılacak CryEngine 5'in çok ilgi göreceğini öngörebiliriz. Umarız Crytek yakında Crysis 4 gibi bir oyunun duyurusunu da yapar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler