Crytek: Crysis 2'de Gizli Yeteneklerimiz Var

Bir Nano Suit alan bir Nano Suit bedava!
16.03.2011 09:55 Alkan Adakaner


     Crysis oyunlarındaki en büyük yardımcımız olan Nano Suit, Crytek tarafından özel olarak videolarla tanıtıldı. Crysis 2'deki Nano Suit 2.0'nin de tanıtım videolarını gördük. Bu videolarda daha hızlı ve daha güçlü nasıl olabileceğimiz gibi bazı özellikler üzerinde duruldu. Yine de yeteneklerimiz tanıtılanlarla sınırlı değil(miş).
 
     Crytek'ten Nathan Camarillo, Crysis 2'nin Nano Suit yetenekleri tanıtılsa da bunların hepsini göstermediklerini söyledi ve ekledi: "Herkesi keşfetmeye teşvik etmek istiyoruz."

      Oynanış mekaniklerini öğrendiğimiz bölümünde de bu özellikleri tanıtmadıklarını söyleyen Camarillo bir örnekle durumu açıkladı. "Mesela, Armor yeteneği açıkken dürbünle bir hedefe nişan aldığınızda "sprint" tuşuna basınca ne olabilir? Silahınız dengelenecektir."
 
      Bu gibi özelliklerin senaryo ve çoklu oyunculu modlarda bize avantaj sağlayacağını söyleyen Camarillo, Crysis 2'de Nano Suit'i daha fazla kullanılabilir kılarak, bizi daha güçlü hale getirmeyi hedeflediklerini de belirtti.
 
     25 Mart'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyun Türkçe seslendirme ve altyazı özelliklerini de barındıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 21 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler