Crytek, Crysis 2'nin Hile Sorununa Açıklık Getirdi

Hile yapmak, herkesten önce, sizi oyundan soğutur. Bunu unutmayın!
09.03.2011 22:40 Gökhan Yılmaz

 
     Crysis 2'nin multiplayer demosu bir süredir devam ediyor. Oyunun PC sürümünün konsol portu gibi görünmesinin ardından ("Press Start to Begin"), PC demosu için 1.2 yaması yayınlanmıştı. Bu yama ile birlikte Ping, çökme, hesap yaratma gibi çeşitli sorunlar giderilmişti.
 
     PC versiyonunda, karşılaşılan bir diğer sorun ise hacker'lar ve hileciler oldu. Oyunun demosunun başlamasının ardından hızlı bir şekilde yayılan bu hack'ler ile multiplayer keyfi daha başlamadan bitmeye başladı. Bu nedenle Crytek'ten yeni bir açıklama geldi:
 
     "Crysis 2'nin demosunda haksız rekabete neden olan bazı kişilerin bulunduğunu biliyoruz. Yapım ekibimiz, oyunun çıkış tarihine kadar bu sorun üzerinde çalışacak ve çeşitli anti-cheat (Hile karşıtı) önlemler alacaktır. Bu konunun bizim için ne kadar önemli olduğunu ve hilesiz bir Crysis 2 topluluğu oluşturmak için çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 37 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler