Crytek, Crysis Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Crysis serisi Türk oyuncuları için de farklı bir önem taşıyor.
12.07.2011 22:41 Samet Konuksal


     Çıkışıyla birlikte büyük bir oyuncu kitlesini kendisine çeken Crysis 2'nin devam oyunu için sesler hafiften yükselmeye devam ediyor. Çok uzun bir süre önce Cevat Yerli, 3. oyunla ilgili bir takım düşüncelerini paylaşmıştı.
 
     Şimdi ise Crytek'in kurucularından Avni Yerli NowGamer'a verdiği röportajda, seriyi devam ettirmek istediklerini açıkladı. Avni Yerli, "Crysis serisi ürün olarak da bakıldığında, bizim için büyük bir yere sahip. Bu açıdan bakıldığında Crysis serisini bir şekilde devam ettirmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Avni Yerli'nin sözlerinin devamı ise şu şekilde; "Henüz konuyla ilgili açık bir şey söylemedik. Ama belki yakında Crysis serisini ilgilendiren yeni duyurular yapabiliriz. Crysis serisi Crytek için çok önemli. Gelecek için bazı planlarımız bulunuyor. Daha açıklanmadı ancak yenilikçi planlarımızın olduğuna emin olabilirsiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler