Crytek, E3'te TimeSplitters 4'ü mü Duyuracak?

Crytek, şu sıralar çıkışını yapmak üzere olan Crysis 2'ye odaklanmış durumda.
15.03.2011 18:48 Levent Polater

 
    Crytek CEO'su Avni Yerli, Crytek'in İngiltere kolunun bu yaz düzenlenecek E3 fuarında yeni projesini duyuracağını açıkladı.
 
    3 Yerli kardeşten biri olan Avni Yerli, bir zamanlar Free Radical olarak bilinen Crytek UK'in çok önemli planları olduğunu söyledi. Free Radical'in en önemli oyununun Time Splitters olduğunu hatırlatalım. Otoriteler Crytek UK'in E3'te büyük ihtimalle TimeSplitters 4 duyuracağını düşünüyorlar.
 
     Crysis 2'nin multiplayer kısmında çalışmalar yapan Crytek UK'in şu anda 85 kişilik bir stüdyo olduğunu söyleyen Yerli, ekibin çok eğlenerek işlerini yaptıklarını ve işin en önemli kısmının bu olduğunu söyledi.
 
   Bundan önce de TimeSplitters 4 hakkında çeşitli söylentiler ortaya atılmış, Crytek UK'in bu yönde çalışmalar yaptığı söylenmişti. Bakalım gerçekten E3 fuarında tahmin edilen duyuruyu görecek miyiz? E3 2011, 6 Haziran'da Los Angeles'ta düzenlenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler