Crytek'in Crysis 4 İçin Farklı Planları Var

09.02.2013 14:06 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının önemli serilerinden biri haline gelen Crysis, Crysis 3'ten sonra da devam edecek. Daha önceden de Crysis 4 adına açıklamalar yapan Crytek firması, oyunla ilgili farklı planların tartışıldığını ortaya çıkardı.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Crytek'in önemli isimlerinden Mike Read, "Henüz Crysis 4 için çok erken aşamalardayız. Şu an için Crysis 3'e odaklandık çünkü oyunun yapımının bitmesine çok az bir süre kaldı. Crysis 3'le işimiz bittiğinde ise yeni oyunla ilgili bazı şeyleri oluşturmaya başlayacağız." sözlerini söyledi. 
 
    Oyunla ilgili planlamaların şimdiden yapıldığını dile getiren Mike Read, "Crysis serisinin hikayesinde gidebileceğimiz çok fazla yön var. Cevat Yerli'nin de dediği gibi seriyle ilgili nelerin yaşanacağı hiç belli olmaz. Şu an için firma içerisinde farklı farklı planlar tartışılıyor. Ekip olarak her zaman yeni düşünceler keşfetmeye çalışıyoruz. Bir sonraki oyun FPS mi olacak, bu sorunun cevabı bile henüz kesin değil." eklemelerini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler