Crytek'in Geliştirdiği Far Cry Oyununun Kaynak Kodları Sızdırıldı

03.07.2023 14:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Crytek tarafından geliştirilen ilk Far Cry oyununun tam kaynak kodları internete sızdırıldı. Bu sızıntıyla beraber ilgilenenler kodları indirebilir ve mod yapımcıları bu oyuna yeni modlar getirebilir. 
 
Oyuna ilerleyen süreçte yeni geliştirmeler gelebilir
 
 
 
Elbette kaynak kodlarıyla beraber oyunun temel yapısına mod geliştiricileri ulaşabilir ve bu kapsamda yeni geliştirmeler içeren modları oyuna dahil edebilir. Yine bu kapsamda hayranlar doğal Işın İzleme teknolojisiyle beraber yeni efektleri oyunda görmek isteyebilir. Far Cry'ı tamamen yeni bir sürümle oynamak belki de eskilere götürebilir. 
 
İlgilenenler kaynak koduna buradan bakabilir ve indirebilir. Bilindiği kadarıyla bu kaynak kodları oyunun 1.34 sürümünü içeriyor.
 
Diğer taraftan mod geliştiricisi 'Leonj_' şu anda ilk Far Cry oyunu için FarCry Returns adlı bir mod üzerinde çalışıyor. FarCry Returns, oyunun resmi olmayan bir devam oyunu niteliğinde karşımıza çıkmayı hedefliyor ve ek içerikleri bünyesinde barındırıyor. Bu pakette yeni mekanikler, yeni sesler, yeni grafikler, yeni animasyonlar, ek görevler, bölgeler ve daha fazlası yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler