Crytek'in İstanbul Ofisi Açıldı

17.01.2013 19:22 Samet Konuksal

  
    Bundan günler öncesinde duyurusu yapılan Crytek'in dünya çapındaki sekizinci ofisi bugün itibariyle açıldı. Crytek kurucularının sunumuyla birlikte firma, İstanbul ofisinin açılışını yaptı.
 
    Açılış sunumundan alınan notlara göre Crytek'in İstanbul ofisi, Crytek'in Orta Doğu ve Kuzey Afrika üzerinde yapacağı işlerin de merkezi olacak. 20 milyon euroluk bir yatırımla açılan İstanbul ofisi, 5 yıl içerisinde 150 kişilik bir kadroya ulaşmayı hedefliyor.
 
    Crytek'in Free to Play oyunu Warface için özel bir yatırım niteliğinde değerlendirebileceğimiz İstanbul ofisi, Crytek'in Warface ve Gface markalarının üzerinde yoğunlaşacak.
 
    Free to Play sektöründe önemli bir rol kazanan ülkemiz için sevindirici olan bu haberle ilgili daha fazla detayı ilerleyen saatlerde yayınlanacak röportajımızdan da öğrenebileceksiniz. Gözünüz bizde olsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 32 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 44 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler