Cuphead Geliştiricisi Oyuna Çıkışından Sonra Online Co-op Eklemeyi Düşünüyor

27.09.2017 17:25 Gazali Çetinkaya

 
   Bu senenin önemli yapımlarından Cuphead bu cuma çıkışını gerçekleştirecek ve oyunun çıkışında tek kişilik oyuncu modu ve arkadaşınız ile beraber oynayabileceğiniz bir local co-op modu bulunacak. Geliştirici stüdyo StudioMDHR tarafından belirtilene göre online co-op modu daha sonrasında oyuna eklenebilir.
 
   StudioMDHR'den Yapımcı Maja Moldenhauer,

   "Chad ve Jared birlikte co-op oynayarak büyüdüler ve tamam bu oyun co-op olmalı dediler. Şimdilik oyun sadece local co-op, daha sonraki bir tarihte online co-op eklemeyi düşünüyoruz."
 
   Cuphead büyük oranda boss savaşlarına odaklanmış klasik koş ve ateş et türünde bir aksiyon platform oyunudur. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen oyundaki görsel ve sesler; geleneksel elle çizilmiş cel animasyon, sulu boya fonları ve orijinal caz kayıtlarıyla dönemin benzer teknikleri kullanılarak özenle yaratılmıştır.

   Cuphead 29 Eylül'de Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler