Cuphead, Steam Üzerinde 500 Bin Adet Sattı

12.10.2017 17:10 Tunahan Safdır

 
     Son dönemin en dikkat çekici yapımlarından biri de hiç şüphesiz Cuphead.
 
     Gerek görselliği ve atmosferi gerekse de zorluğuyla oldukça etkileyici bir deneyim sunan Cuphead için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre oyun Steam üzerinde şu ana kadar 500 bin adet sattı. Çıkışının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçen oyun istikrarlı bir şekilde satışlarına devam ediyor. Daha şimdiden pek çok rekor ve speedrun denemelerine sahne olan oyun özellikle eski çizgi filmleri anımsatan yapısıyla daha çıkmadan pek çok oyuncunun gönlünde taht kurmuştu. Gelen yorumlar ve satış rakamları da bunun boşuna olmadığının bir göstergesi niteliğinde.
 
     Cuphead'in gerek teması gerek kontrolleri gerek müzikleri gerek zorlu oyun yapısı gerekse de sanat tasarımlarıyla birden fazla kategoride yılın oyunu listelerinde yer alması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler