Cyber Hook'un Yeni Fragmanında Platform Unsurları ve Düşmanlar Gösteriliyor

18.02.2020 22:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Graffiti Games ve geliştirici Blazing Stick, Cyber Hook için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Yaklaşık bir dakika uzunluğundaki fragmanda oyunun platform unsurları ve düşmanları gösteriliyor.

Graffiti Games ve Blazing Stick ayrıca oyunun 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacağını duyurdu.
 
Cyber Hook, grappling hook kullanarak parkur becerilerinizi test ettiğiniz ve aynı zamanda parmak lazer silahınızı kullanarak patlayan bloklar ve düşmanlar ile savaştığınız bir hızlı tempolu üç boyutlu platform oyunu. 70'ten fazla oynanabilir seviye ve ne kadar iyi olduğunuzu görmek için dünya genelini kapsayan bir lider sıralaması içerecek.
 
Bu yılın ilk çeyreğinde Switch ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyber Hook Platformlar: PC Geliştirici: Blazing Stick Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler