Cyberpunk 2077 1.2 Yamasından İlk Detaylar

19.03.2021 20:18 Gazali Çetinkaya

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin yakında yayınlanacak versiyon 1.2 yamasından ilk detayları paylaştı.
 
Night City polislerinin bir anda hemen oyuncunun arkasında belirmesi sorunu düzeltilecek ve polislerin olay yerine gelmesi biraz daha zaman alacak. Polislerin olayı değerlendirdiği hissini vermek için keşif dronu da eklenecek.
 
Arabaların sağa sola dönüş kontrolünü daha iyi sağlayabilmek adına ayarlar menüsüne direksiyon hassasiyeti seçeneği geliyor. Kare hızı düştüğünde aracın kontrolünü kaybetmemek için de bazı iyileştirmeler yapılmış.
 
Araçlar oyun içinde bir yerde takılı kaldığı zaman artık aracı sallayarak kurtarabileceksiniz.
 
Bunların yanı sıra PC tarafında klavye tuş atamalarında bazı iyileştirmeler ve yeni seçenekler sunulacak.
 
CD Projekt RED'in bugünkü blog yazısında vurguladığı özellikler genel olarak bunlardı. Yama yayınlandığında performans geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve daha fazlasını içerektir. Oyunun şimdiye kadarki en kapsamlı güncellemesi olacağı belirtiliyor.
 
1.2 yamasının normalde Şubat ayı içinde yayınlanması planlanıyordu ancak Mart ayının ikinci yarısına ertelendi. Net tarih henüz belli değil.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler