Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi 17 Eylül'e Ertelendi

16.01.2020 20:38 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, 16 Nisan'da çıkması planlanan Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihini 17 Eylül'e erteledi.
 
Stüdyonun kurucu ortağı Marcin Iwinski ve stüdyo patronu Adam Badowski erteleme ile ilgili olarak:
 
"Şu anda oyunun tamamlanmış ve oynanabilir olduğu bir aşamadayız fakat halen yapılacak işler var. Night City hikayeleri, içeriği ve ziyaret edilecek yerleri ile devasa bir şehir fakat büyüklüğü ve karmaşıklığı nedeni ile oyun testlerini, hata düzeltmelerini ve cilalamayı bitirmek için daha fazla zamana ihtiyacımız var."
 
"Cyberpunk 2077'nin bu nesilde elde ettiğimiz en büyük başarı olmasını istiyoruz ve çıkış tarihi ertelemesi oyunu kusursuz hale getirmek için gerekli olan kıymetli ayları bize verecek." 
 
"Çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan düzenli olarak yeni haberler bekleyebilirsiniz. Sizleri Night City'de görmek için sabırsızlanıyoruz. Devam eden desteğinizden dolayı teşekkürler."

Fütüristik rol yapma oyunu 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 9 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 29 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler