Cyberpunk 2077 Geliştiricisi: Oyun Geçtiğimiz Yıl Gösterdiğimizden Oldukça Farklı

22.04.2019 15:07 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Cyberpunk 2077 için 48 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaşmıştı ve o videodaki birçok içerik ve mekaniğin büyük olasılıkla değiştirilip geliştirileceğinden bahsetmişti.

Öyle de olmuş. AreaJugones adlı websitesi ile röportaj yapan CD Projekt RED'ten Mateusz Tomaszkiewicz oyunun geçtiğimiz yıl gösterilenden oldukça farklı olduğunu belirtti.

Tabii ki oyunun türünde bir değişiklik yok. Halen açık dünyada geçen hikaye anlatımına odaklanan birinci şahıs rol yapma oyunu.
 
"Sürekli olarak oyunu nasıl daha ilginç bir hale getireceğimizi, oynanışı nasıl daha iyi yapacağımızı düşünüyoruz ve bunun üzerinde çalışıyoruz, geçtiğimiz yıl gösterilen demo asıl oyunun sadece küçük bir parçasıydı. O demoda, oyunun açık dünyaya nasıl uyduğunu gösteren ve oyunun aslını yansıtan net bir ifadeye sahip değildi. Yani henüz göstermediğimiz birçok şey var, üzerinde çalıştığımız birçok şey var. Oyunun geçtiğimiz yıl gösterdiklerimize göre oldukça farklı olduğunu söyleyebilirim, şu anda üzerinde çalıştığımız birçok ayrıntı var."
 
CD Projekt RED E3 2019'a katılacak ve CEO Adam Kicinski tarafından belirtilene göre, E3 2019 CD Projekt RED'in tarihindeki en önemli E3 etkinliği olacak. Muhtemelen oyunun resmi çıkış tarihi de orada açıklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler