Cyberpunk 2077 Kaç Saat Sürüyor

08.12.2020 01:54 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077 incelemelerinin paylaşılmasıyla birlikte oyun hakkında pek çok detay ortaya çıktı ve bunlardan biri de oyunun süresi.
 
GameSpot tarafından belirtilene göre ana hikayeye kasarsanız 30 saatte bitirebilirsiniz. Belirli aralıklarda yan görev de yaparsanız 40 saati bulabilirsiniz. Oyunun sunduğu her şeyi görmek istiyorsanız bu süre çok çok daha yüksek bir sayıya ulaşılabilir.
 
Trusted Reviews jenerik ekranını 38 saat 15 dakika sonunda görmüş. Büyük yan görevlerin çoğunu yapmış fakat bir sürü görev ve aktiviteyi dokunmadan bırakmış.

CNET oyunu 26 saatte bitirmiş ve oynanışında %85 ana hikayeye odaklanmış. Çok acele edilirse 20 saatte bitirilebileceğini söylüyor.

Gamepressure da ana hikaye ve bir miktar yan görevle birlikte 30 saatte oyunu bitirmiş ve onlar da oyunun 20 saatte tamamlanabileceğini ifade ediyor.
 
Trusted Reviews ve CNET geri kalan tüm görevler ve aktivitelerle toplamda 80-100 saati bulabileceğinizi düşünüyor.
 
CD Projekt RED daha önce yaptığı bir açıklamada Cyberpunk 2077'nin ana hikayesinin The Witcher 3: Wild Hunt'ın ana hikayesinden kısa olacağını doğrulamıştı.

"Oyunu bitirmek ve ana hikayeyi bitirmek arasında fark var. Cyberpunk 2077'de ana hikayeyi bitirmek The Witcher 3'e göre biraz kısa olacak çünkü The Witcher 3'ün ana hikayesinin çok uzun olmasıyla ilgili bir sürü şikayet aldık. İstatistiklere baktığımızda, The Witcher 3'te çok fazla kişi oyunda oldukça ilerledi fakat oyunun sonuna kadar gelemedi. Cyberpunk 2077'de hikayenin tamamını görmenizi istiyoruz ve bu yüzden ana hikayeyi kısalttık fakat yapacak çok şey olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler