Cyberpunk 2077 Kreatif Direktörü CD Projekt Red'ten Ayrılıp Blizzard'a Katıldı

24.01.2019 10:57 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 geliştirme ekibinden önemli bir ismi kaybetti.

LinkedIn profilinde belirtilene göre, Sebastian Stepien Ocak 2019 itibarıyla CD Projekt Red'teki işinden ayrılarak Blizzard Entertainment'a katıldı.

Sebastian Stepien Ağustos 2006'da CD Projekt Red'e diyalog yazarı olarak katılmıştı ve zaman içerisinde baş hikaye tasarımcısı, anlatı ve dekor yönetmeni ve kreatif direktör görevlerini üstlendi. Tüm The Witcher oyunlarının geliştirme süreçlerinde yer aldı ve en son Cyberpunk 2077'nin kreatif direktörlüğünü üstleniyordu. Bu görevini yarıda mı bıraktı yoksa kendisine ayrılan işi tamamlayıp mı ayrıldı orasını bilmiyoruz.

Sebastian Stepien Blizzard Entertainment'ta da kreatif direktörlük rolünü üstlenecek. Hangi proje veya projeler üzerinde çalışacağı henüz belli değil.

Fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler