Cyberpunk 2077 PS5 ve Project Scarlett'in Çıkış Oyunlarından Biri Olmayacak

27.11.2019 09:28 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin PlayStation 5 ve Project Scarlett versiyonlarının yeni nesil konsolların çıkışında ulaşılabilir olmayacağını doğruladı.
 
"Yeni nesil hakkında konuşacak olursak, oyunumuz mevcut nesil konsollara geliyor ve bizim de duyurduğumuz bu. Yeni nesil gelişmeler ile ilgileniyoruz ve yakından izliyoruz. Bazıları yeni nesilde bir şeyler yapabileceğimizi varsayabilir fakat bunun ne olabileceği veya ne zaman olabileceği konusunda çok kesin olamayız. Sadece oyunun yeni nesil konsolların piyasaya sürülme zaman aralığında olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim." 
 
"Oyunlarımız her zaman mevcut teknolojinin bir adım ilerisinde oldu ve her zaman güçlü bilgisayarlarda en iyi şekilde oynandı. Bu yüzden birçok alanda neredeyse daha yüksek özelliklere hazırız. Teknik açıdan bakıldığında [oyunun yeni nesil versiyonu] yapılabilir gibi görünüyor."
 
PlayStation 5 ve Project Scarlett'in geriye uyumluluk destekleyeceğini biliyoruz bu yüzden Cyberpunk 2077'yi yeni nesil konsollarda oynamak yine de mümkün olacaktır. Fakat geriye uyumluluk ile oynanan oyunların performans ve görsellik açısından yeni nesil konsolların avantajlarından ne kadar yararlanacağını henüz net değil. Bazı geliştiriciler geriye uyumluluktan ayrı olarak oyunlarını özellikle yeni nesil için de duyuruyor. Örneğin Watch Dogs: Legion ve Dying Light 2.
 
Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler