Cyberpunk 2077'de Hasar Sayıları Kapatılabilecek

29.08.2018 16:55 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'de hasar sayıları dahil olmak üzere birçok HUD unsuru isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilecek.
 
Cyberpunk 2077'nin ilk oynanış videosunun yayınlanmasından sonra CD Projekt RED resmi forumunda moderatör Sardukhar oynanış videosu ile ilgili öneriler ve geribildimler konusu açtı ve birçok kullanıcı oyunda düşmanı vurduğunda çıkan hasar sayılarının kapatılması isteğinde bulundu.
 
Sardukhar bu isteğe su şekilde yanıt verdi: "Bu tam olarak bizim planımız. Birçok HUD unsuru (hasar sayıları dahil olmak üzere) isteğe bağlı olacak."
 
Oyunun yönetmeni Adam Badowski oynanış videosunun yayınladığı gün Cyberpunk 2077'nin hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve oyundaki birçok içeriğin zamanla değişebileceğini belirtmişti. Bu yüzden oyunun final sürümünde farklı görünen bir kullanıcı arayüzü ve HUD ekranı ile karşılaşabiliriz. 
 
Cyberpunk 2077'nin 48 dakikalık oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler