Cyberpunk 2077'de Her Yan Görev Tam Bir Hikaye Gibi Hissettirecek

17.09.2018 19:39 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher 3: Wild Hunt ile yan görev yazmadaki başarısını kanıtlayan CD Projekt RED Cyberpunk 2077'de bunu bir üst seviyeye taşımayı planlıyor.
 
EDGE dergisinin bu ayki sayısına röportaj veren CD Projekt RED Cyberpunk 2077'deki yan görevlerin ana görev standardında olacağından ve her yan görevin tam bir hikaye gibi hissettireceğinden emin olmak istediğini belirtti.
  
"Ana hikayede derinlemesine işlenmeyen tüm hikayeler, karakterler veya temalar yan görevlerde tamamen ayrıntılı hale getirilecek. Bunların hepsinin ana görev standartlarına uygun olduğundan emin olmak istiyoruz – bir sonraki görevi beklerken oyalanacak bir şey ya da satın almak istediğiniz ekipman yüzünden daha fazla para kazanmak için yapacağınız bir şey olmayacak. Bunu gerçekten yapmak istemiyoruz. Biz her yan görevin kendi içinde tam bir hikaye gibi hissettirdiğinden emin olmak istiyoruz." dedi CD Projekt RED. 
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Ağustos ayının sonunda yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler