Cyberpunk 2077'den Tam 84 Adet Yüksek Kaliteli Karakter Görseli Yayınlandı

10.07.2019 14:06 Nursema Emre

  
Daha çıkışına yaklaşık 9 ay gibi bir süre olmasına karşın, CD Projekt RED belli ki Cyberpunk 2077'nin ateşini hiç söndürmemek üzere yakmışa benziyor.
 
Dün içerisinde oyunda Keanu Reeves dışında bir başka Hollywood starının da bulunabileceğini çıtlatan Polonyalı firma, resmi Twitter sayfası aracılığıyla tam 84 adet yüksek çözünürlüklü karakter görseli yayınladı.
 
Bu görselleri elbette indirip inceleyebileceğiniz gibi duvar kağıdı olarak da kullanabilirsiniz. Ancak CD Projekt RED'in ana amacı bu görsellerin Cosplay sanatçıları tarafından kullanılması.
 
Eğer görsellerin tamamını indirmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
 
Sizler için iki örnek görseli hemen aşağıdan paylaşıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler