Cyberpunk 2077'nin Kitabı The World of Cyberpunk Geliyor!

08.08.2019 14:56 Özgür Eroğlu

 
The Witcher serisiyle kalbimizi kazanmış olan CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin lorunu anlatacak olan The World of Cyberpunk, oyunla birlikte gelecek yıl geliyor.
 
Dark Horse Books ve CD Projekt Red'in ortak çalışmasıyla gelecek olan kitap sizlere, “Amerika Birleşik Devletleri'nin ekonomik çöküşünü, sapkın şirketlere bağımlı bir yapıyı nasıl yarattığını ve California Özgür Devleti'nin nasıl doğduğunu” anlatacak. "Night City'nin çetelerini, bölgelerini ve onların tarihi hakkında bilgileri edinebileceksiniz. Ayrıca, neon ile boğulmuş bu şehirde bulabileceğiniz teknolojiler, silahlar ve araçlar hakkında birçok bilgiyi bu kitapta bulabileceksiniz."
 
Kitabın Türkiye'ye gelme durumuyla ilgili bir bilgi şimdilik maalesef yok. Ama Türkiye'ye de oyunun çıkışından kısa bir süre sonra büyük olasılıkla gelebileceğini söyleyebiliriz. Cyberpunk 2077 ve The World of Cyberpunk 21 Nisan 2020'de çıkması planlanıyor. Kitabın muhteşem kapak resmine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler