Cyberpunk 2077'nin PlayStation Store'a Ne Zaman Döneceği Sony'ye Bağlı

31.03.2021 09:05 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'nin PlayStation Store'dan kaldırılmasının üzerinden 100 gün geçti ve oyunun mağazaya ne zaman geri döneceği hâlâ belirsiz.

CD Projekt'in bugün düzenlenen yatırımcı toplantısı sırasında bu konu gündeme getirildi ve kararın tamamen Sony'e bağlı olduğu açıklandı.
 
CD Projekt iş geliştirme başkan yardımcısı Michal Nowakowski, her bir yamanın oyunu PlayStation Store'da tekrar yayınlamaya yaklaştırdığını ve yakın bir tarihte gerçekleşeceğine inandığını belirtti. Yine de nihai karar kendi ellerinde değil. CD Projekt, Sony'nin Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'a geri getirmesinin tüm platformlarda daha fazla kullanıcının oyunu satın almaya teşvik edebileceğini düşünüyor.
 
Cyberpunk 2077 için versiyon 1.2 yaması geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve 500'den fazla iyileştirme getiriyor.

ElAnalistaDeBits adlı YouTube kanalı 1.2 yamasından sonra oyunun PlayStation versiyonlarını test etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler