Cyberpunk 2077'nin Resmi Sanat Tasarımları

12.10.2019 20:38 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkışına hala zaman var ve insanlar gerçekten oyun için sabırsızlanmaya başladı. Son paylaşılan sanat tasarımları da oyun için daha fazla sabırsızlanmamızı sağlıyor. Oyunun kendi içerisindeki görüntüleri de gayet güzel görüneceğini düşünürken İspanyol tasarımcı Josan "Deathburger" Gonzalez mükemmel bir iş yaparak oyunun resmi sanat tasarımlarını paylaştı.
 
Oyunda umuyoruz ki çıkışıyla birlikte bir fotoğraf modu bulunacak ve masaüstümüzü hatta evlerimizin duvarlarını süsleyebileceğimiz görsellere sahip olacağız. Bahsi geçen tasarımları aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Cyberpunk 2077; 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
 
 
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler