Cyberpunk 2077'nin Yan Görevleri Ana Hikayeye Etki Edebilecek

06.11.2018 16:02 Gazali Çetinkaya

 
GamingBolt ile bir röportaj gerçekleştiren CD Projekt RED bölüm tasarımcısı Miles Tost Cyberpunk 2077'deki yan görevlerin ana hikayeye etki edebileceğini belirtti.
 
"Yan görevler cyberpunk dünyamızın hikayelerini anlatmak için harika fırsatlar. Neticede, ana görev çizgisinin bir parçası olmamalarına rağmen halen oyunun dünyası ile bağlantılılar ve karakterler gibi belirli kısımları detaylandırabilirler. Yani hepsi iç içe geçmiş durumda. Ve evet, bu ayrıca yan görevlerimizin ana hikayeyi etkileyebileceği anlamına geliyor." 
 
Yaklaşık iki ay önce yapılan bir röportajda da, CD Projekt RED Cyberpunk 2077'deki yan görevlerin ana görev standardında olacağından ve her yan görevin tam bir hikaye gibi hissettirdiğinden emin olmak istediklerini belirtmişti.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler