Cyberpunk 2077'nin Yeni Fan Art'larında Geralt ve Ciri'yi Görüyoruz

15.10.2019 14:42 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'den resmi olmayan yeni sanat tasarımları paylaşıldı. Oyun duyurulduğundan beri The Witcher serisinden tanıdığımız Rivyalı Geralt ve Ciri karakterlerini oyunun içerisinde olduğu tasarımları görmüştük. Bu tasarımlara yenileri eklendi ve bunlar da en az diğerleri kadar muhteşem duruyor.
 
CD Projekt Red'in bir diğer başarılı ve büyümelerini sağlayan oyunu The Witcher evreniyle Cyberpunk evreni birbirinden farklı ancak neredeyse kesin diyebiliriz ki Cyberpunk 2077'nin içinde The Witcher evrenine göndermeler göreceğizdir.
 
Bu yeni paylaşılan tasarımlar ise hybra_art tarafından yapılmış. Buraya tıklayarak sanatçının Instagram sayfasına ulaşabilirsiniz. Görsellerde ise Geralt ve Ciri karakterlerini Cyberpunk 2077 evrenine entegre olmuş şekilde görüyoruz. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler