Cyberpunk RPG Jack Move 2021'in Başlarında Switch ve PC için Çıkacak

11.06.2020 20:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı HypeTrain Digital ve geliştirici So Romantic, cyberpunk RPG Jack Move'un 2021'in başlarında Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Bir saat uzunluğundaki demo sürüm 16 - 22 Haziran tarihleri arasında Steam Yaz Oyun Festivali kapsamında oynanabilir olacak.
 
Jack Move; cyberpunk hikaye anlatımı, sıra tabanlı savaşlar ve piksel sanatı grafikler içerecek bir rol yapma oyunu. Klasik JRPG'ler gibi çok uzun oynanış süresi sunmayacak. Onun yerine 8 - 10 saatlik daha yoğun bir deneyim sunmaya hedefliyor.
 
Oyunda babası kaçırıldıktan sonra karanlık bir dünyaya girmek zorunda kalan hacker Noa'yı kontrol edeceksiniz. Noa macerasında kötülüklerle dolu zindanları ve Monocity-1'in tehlikeli cyberpunk dünyasını keşfederken şehri kontrol eden şeytani mega şirket Monomind'i indirmeye çalışacak. 
 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jack Move Platformlar: PC Geliştirici: So Romantic Dağıtıcısı: HypeTrain Digital Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 32 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler