DC FanDome Etkinliği Resmi Olarak Duyuruldu; İşte Bilinen Tüm Detaylar

17.06.2020 11:35 Özgür Eroğlu

 
Dün söylentisi çıkan DC Fandom etkinliği resmi olarak onaylandı. Dijital olarak düzenlenmesine karar verilen San Diego Comic-Con'a katılmayacak olan DC, DC Fandom adı altında kendi dijital etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu.
 
22 Ağustos'ta düzenlenecek olan etkinlikte paneli düzenlenecek olan filmler şu şekilde: The Batman, Black Adam, Aquaman, Justice League Snyder Cut, Shazam!, Wonder Woman 1984 ve The Suicide Squad.
 
Paneli düzenlenecek olan diziler ise şu şekilde: Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, Lucifer, Black Lightning, DC Super Hero Girls, Legends of Tomorrow, Stargirl, Pennyworth, Supergirl, Superman & Lois, Titans, Watchmen ve Young Justice Outsiders. 
 
Aquaman için düzenlenecek olan panelde ise filmin yönetmeni James Wan ve Jason Momoa'nın olacağı, The Suicide Squad'ın panelinde ise yine yönetmen James Gunn ve oyuncuların olacağı duyuruldu.
 
Bir diğer söylenti ise uzun zamandır duyurulmayan, ancak geliştirildiği bilinen Batman oyunu hakkında bir şeyler göreceğimiz yönünde.
 
Yukarıda ismi geçen yapımlar dışında da bir çok yapım ile ilgili yeni bilgiler öğrenebiliriz.
 
Son olarak da DC Fandom için hazırlanan The Suicide Squad film logosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler