DICE: Gerçek Hayata Benzer Grafiklerden Uzağız

02.12.2013 23:16 Alkan Adakaner


    Hiç kuşkusuz piyasadaki en iyi grafiklere sahip oyunlardan biri de Battlefield 4'tür. Oyuncuların kalbini grafikle de kazanmak isteyen firmalardan biri olan DICE her oyununda grafikler hakkında sürekli açıklamalarda bulunur.
 
    Eminim çok sayıda oyuncunun kafasında şu soru vardır. Gerçek hayattakinden ayırt edilmeyecek grafiklere ne zaman kavuşacağız. DICE'tan Patrick Bach bu durumun belki de asla gerçekleşmeyeceğini şu sözlerle vurguluyor.
 
    "Bizim için gerçek hayatla oyunun ayırt edilemeyeceği noktaya ulaşıp ulaşamayacağımız konusu büyük bir sorunsaldır. Sanırım limitleri zorlayacak ve gerçekliğe ne kadar yaklaşabileceğimizi deneyeceğiz. Bazılarınız için o noktaya zaten ulaştık bile, ama bize soracak olursanız daha yapacak çok işimiz var."
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler