DICE: "MW 2 Geçmek İstediğimiz Bir Oyun"

05.04.2010 11:39 Levent Polater

badcompany2
 
    Battlefield: Bad Company 2 yapımcısı Patrick Bach verdiği bir röportajda Modern Warfare 2'nin geçmek istedikleri oyun olduğunu belirtti.
 
    Modern Warfare 2'de tek kişilik ve çok oyunculu modun ayrı ayrı geliştirildiği örnek verilerek "Bad Company 2'de de böyle mi yaptınız?" sorusunu Bach'ın cevabı şöyle oldu:
 
    “Hayır, ikiside genel olarak aynı parallellikte geliştirildi. Belli bir platform üzerine de yoğunlaşarak geliştirmedik. Bize göre Tek kişilik oyuncu modu Multiplayer modu için 'tutorial' (Eğitim) niteliğinde olmalı ya da tam tersi... Modern Warfare 2 sınıfının en iyisi, geçmek istenilen bir oyun... Biz de taklit şeklinde olmadığına dikkat ederek kendi şarkımızı yazmak istedik" şeklinde konuştu.
 
    Bach ayrıca EA'in bir diğer modern FPS oyunu Medal of Honor'ın (DICE MoH'un Multiplayer kısmını geliştiriyor) Bad Company 2 veya EA'in üstlendiği başka bir FPS oyunun kitlesini kaçırmayacağını söyledi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler