DICE Şubat Ayında BF4 Oyuncularının Gönlünü Alacak

29.01.2014 00:02 Samet Konuksal


    Çıktığı her platformlarda bir takım problemlere sahip olan Battlefield 4, serinin oyuncularını gerçekten üzmüştü. Önümüzdeki ayın hemen başı için bir güncellemenin sözünü veren DICE, Şubat ayında Battlefield'a küsen bütün oyuncuların gönlünü almaya hazırlanıyor.
 
    DICE'ın genel yöneticisi Karl Magnus Troedsson, oyunun resmi sitesinde bir yazı paylaştı ve 1 Şubat tarihinden 6 Mart'a kadar sürecek olan etkinliklerden söz etti. Multiplayerdaki sorunların çözüleceği bir yamanın haberini veren yetkili isim, oyunculardan da özür diledi. Peki, gelelim DICE'ın özrüne...
 
Her gün bir Battlepack: Bildiğiniz gibi Battlefield 4'le birlikte oyuna Battlepack adında bir sistem eklendi. DICE, 'özür ayı' boyunca her gün, her Battlefield 4 oyuncusuna Battlepack dağıtacak. Oyuna hafta içi girdiğinizde Bronze, haftasonu girdiğinizde ise Silver Battlepack kazanacaksınız. Şubat ayı boyunca, normalde 30 saatte kazanabileceğiniz kadar Battlepack kazanacaksınız.
 
Kısa yoldan silah erişimi: DICE, normalde belli bir ücretle satışa çıkacak olan Shortcut Bundle'ların ikisini, özür ayı boyunca ücretsiz olarak dağıtacak. Şubat ayı boyunca oyuna giren oyuncular, bütün bomba ve tabanca türlerini açmaya yarayan Shortcut Bundle'ı ücretsiz olarak edinebilecek. Premium üyelerine ise bu iki paketin haricinde DMR ve pompalı silahlarını açmaya yarayan paketler de verilecek.
 
İki kat XP etkinlikleri ve görevler: DICE, özür ayı boyunca her haftasonu iki kat XP etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlik sadece Premium üyelerine değil, normal üyelere de sunulacak. Ayrıca DICE, ay boyunca Battlelog üzerinden oyunculara belli görevler sunacak. Eğer bu görevlerde başarılı olunursa oyuncular Gold Battlepack kazanacaklar.
 
    Bu üç ana maddenin haricinde DICE, Şubat ayı boyunca Battlefield 4 oyuncularına daha yakın ilgi gösterecek. Battlelog'da özel röportajlar yayınlanacak, oyuncuların soruları cevaplanacak. Kısacası DICE, Battlefield 4 ile üzülen kişilerin gönlünü almak için elinden gelen her şeyi yapacak!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler