DOOM Eternal'da 12.000.000.000 İblis Öldürüldü

07.08.2020 21:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'dan bazı oyun içi istatistikler paylaştı.

DOOM Eternal çıktığından bu yana oyuncular toplamda on iki milyar iblis öldürmeyi başardı. Bunların 2.9 milyarı Glory Kill ile öldürüldü.

Öldürme sayısının bir milyarı, DOOM'un çift namlulu vazgeçilmezi olan Super Shotgun ile yapıldı. 607 milyondan fazla iblis de BFG ile kızartıldı.

Oyuncular tüm bölümleri köşe bucak arayarak toplamda 41 milyon oyuncak ve 86 milyon 1-UP buldu.

Bethesda Softworks tarafından belirtilene göre önümüzdeki aylarda oyuna gelecek Invasion, daha fazla Master Seviye, BATTLEMODE için oynanabilir yeni iblisler, rekabetçi dereceli modlar ve ilk hikaye indirilebilir içeriği The Ancient Gods ile birlikte bu sayılar daha da artacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler